Ihan vaan huvikseni muutaman kuvan otin tuosta terassilta. Niinhän tuo jo syksyllä uhkailee, kylmä oli viime yö, muutaman asteen alle 10 kävi lämpötila. Kasvihuoneeseen pitää kait alkaa iltaisin sytytteleen aina muutama kynttilä, jos pakkaset uhkaa..niin ei ainakaan siellä niin pääsis kovin tekemään tuhoja nuo kylmyydet. Sähköä kun tuossa ei ole lähimainkaan..ei voi edes puhallinta laittaa. 

Sielläpä näkyy nuo käytävätki kokonaisuudessaan, reunat vielä pitäs siistiä noilla kivillä. Ja jotain kasvejakin olis tarkoitus sinne istutella..kunhan leviäivät tuolla muissa penkeissä niin levittelen niitä tuonne, mm. lamoherukkaa. Sähköpylvään takana on lasten hiekkalaatikko, siitä muutama metri ylöspäin olis leikkimökin paikka, kun vaan saatais haettua se tänne. Ja hiekkalaatikosta alaspäin vähän oikealle kuusien väliin tulee joskus vuosien päästä ehkä pihasauna..ainakin haaveissa olis. Sillä tuo kulmaus on vielä vähän epäsiistin näköinen kun ei sinne kauheesti kannata laittaa mitään ennen noita rakennuksia..

Ja alimpana näkyy tuollainen sinertävä läntti ja se on se isännän sulkapallokenttä. Hyvä on pelata tuolla alhaalla, siellä ei edes monesti tuule, vaikka etupihalla tuuliskin.
Punatähkä kukkii ihan valtavasti nyt. Toissa kesänä istuttelin peukalonpään kokoisia pikkusipuleita ja nyt jo ne on tuollaset turppaat..eli tuokin etualalla näkyvät yli 10 violettia pitkulaista kukkaa nousee yhdestä sipulista..tosin onhan se saattanu tehdä sivusipuleita sinne mut siis alkujaan siitä yhdestä sipulista ja kahdessa kesässä. Kestää muuten maljakossakin viikonpäivät..ja kerää ihan kamalasti perhosia tänne pihalle. Ei voi ku suositella.. jos joku kuumalle ja kuivalle paikalle haluaa jotain kivikkokasvien lisäksi.